شیرینی خانگی
این روزها که خیلی از مادران و خانوم ها در پی گرداوری و تحکیم بنیان خانواده خود هستند ، باید به دنبال کارها و تکنیک های مختلفی باشند تا اینکه بتوانند این امر را به واقعیت برسانند.
از این رو ما در تلاش هستیم که بتوانیم با به اشتراک گذاشتن این مطالب و تجربیات خود به یکدیگر کمک کنیم و بتوانیم برای یکدیگر مفید باشیم.
خانوم ها یکی از ابزار هایی که در دست دارند ابزار آشپزی هست که میتوان بسیار به آن پرداخت و با وجود تکنیک های زیادی که در این زمینه وجود دارد از فضای مناسب این تکنیک استفاده بسیار زیادی کرد.
یکی از فضاهایی که در تکنیک اشپزی وجود دارد پخت شیرینی جات ها هستن که بسیار پر مخاطب و دوست داشتنی مخصوصا برای نوجوانان و کودکان هست.
برای پخت شیرینی ها کار زیاد سختی قرار نیست که انجام بدهیم.
بلکه اینکار بسیار ساده است.
فقط کافی است که به تمامی دستوراتی که ما برای شما نوشتیم قدم به قدم عمل کنید.
خیلی از خانمها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند،مخصوصا در این ایام قرنطینه که بیکار در خانه ماندهاند اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلیهای دیگر با این کار آشنا نباشید.
علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روزهای پایانی سال، شیرینی درست کردن کار وقتگیری باشد. به خاطر همین دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون دردسر، فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنری آشپزی خود لذت ببریم.
شیرینی نخودچی بدون فر

مواد لازم:
- آرد نخود چی: ۱ لیوان
- هل: ۲ عدد
- شکر: ۱ لیوان
- کره: ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱. ابتدا آرد را داخل تابهای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.
۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.
۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمیکنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.
۴. کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن میکنیم و با قالبهای دلخواه شکل میدهیم. روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدتها در یخچال نگهداری میکنیم.
شیرینی بادامی

مواد لازم:
- پودر بادام: ۲ لیوان
- پودر شکر: ۱.۵ لیوان
- گلاب: کمتر از نصف لیوان
- خلال پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کمکم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد.
۲. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود.
۳. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توتفرنگی فرو کنید.
۴. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توتهای آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند.
۵. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدتها میتوانید در جای خنک نگهداری کنید. شیرینی بادامی بسیار مقوی و مغذی است و احتیاج به پخت ندارد